Pekařská ošatka na kynutí těsta oválná 70465/I na 750g těsta (1 ks)

Kód: MO-70465/I

Detail produktu

Pedigová ošatka na kynutí chleba tradičního tvaru. Ošatka oválná 0,75 kg.
Rozrměry ošatek jsou vnitřní.

Ošatky na kynutí těsta se vyrábí přímo v naší firmě v Morkovicích. Všechny se vyrábí ručně. Jsou kvalitní a prověřeny mnohaletým používáním v pekárnách.

Naše pekařské ošatky jsou zdravotně nezávadné, o čemž svědčí i certifikovaný atest vydaný společností ITC Zlín (Institut pro certifikaci a měření), který nás opravňuje naše pekařské pedigové ošatky vyvážet i do jiných zemí. Tento certifikát má platnost 3 roky, resp. každé 3 roky jsou ošatky certifikovány.

Doporučujeme : - před použitím vysypat moukou.
- ošatku nemáčet
- po použití nechat důkladně vyschnout a nasucho vykartáčovat
- nepoužívejte ošatku přímo k pečení chleba, slouží pouze na kynutí těsta.

Ještě několik slov k pedigu. Pedig je to přírodní pórovitý materiál, přes který těsto lépe tzv. " dýchá". Těsto se po nakynutí v pekařské ošatce vyklopí a drží si svůj tvar včetně kopírování jednotlivých prutů ošatky tak, jak jej známe.


Vrch 28 x 12 cm
Dno 23 x 6 cm
Výška 7 cm
Poznámka k produktu: Z technických důvodů není skladová dostupnost u tohoto produktu správně sledována. Zboží tedy nemusí být již na skladě, ačkoli zde ještě skladem je. Na odstranění závady pracujeme
375,- Kč/ks 309,92 Kč bez DPH + doprava
- +

Dostupnost

Popis produktu

Pedigová ošatka na kynutí chleba tradičního tvaru. Ošatka oválná 0,75 kg.
Rozrměry ošatek jsou vnitřní.

Ošatky na kynutí těsta se vyrábí přímo v naší firmě v Morkovicích. Všechny se vyrábí ručně. Jsou kvalitní a prověřeny mnohaletým používáním v pekárnách.

Naše pekařské ošatky jsou zdravotně nezávadné, o čemž svědčí i certifikovaný atest vydaný společností ITC Zlín (Institut pro certifikaci a měření), který nás opravňuje naše pekařské pedigové ošatky vyvážet i do jiných zemí. Tento certifikát má platnost 3 roky, resp. každé 3 roky jsou ošatky certifikovány.

Doporučujeme : - před použitím vysypat moukou.
- ošatku nemáčet
- po použití nechat důkladně vyschnout a nasucho vykartáčovat
- nepoužívejte ošatku přímo k pečení chleba, slouží pouze na kynutí těsta.

Ještě několik slov k pedigu. Pedig je to přírodní pórovitý materiál, přes který těsto lépe tzv. " dýchá". Těsto se po nakynutí v pekařské ošatce vyklopí a drží si svůj tvar včetně kopírování jednotlivých prutů ošatky tak, jak jej známe.


Vrch 28 x 12 cm
Dno 23 x 6 cm
Výška 7 cm
Vrch 28 x 12 cm
Dno 23 x 6 cm
Výška 7 cm

Další informace